LLINATGE 

Ioga

Ioga és UNIÓ amb tu mateix/a i amb l'Univers

Què és ioga? Ioga és la Unió de la consciència individual amb la consciència universal. A un nivell més pràctic, el ioga és el mètode que ens ajuda a equilibrar i armonitzar el cos, la ment i les emocions. Aquest equilibri s'aconsegueix a través de la pràctica d'assanes (postures), pranayama, mudres, bandhes, shatkarmes i meditació.

Sw. Sivananda va explicar el ioga com la integració i armonía entre el pensament, les paraules i les accions o entre el cap, el cor i les mans.

Quan fem ioga connectem amb la nostra part més profunda, ens estimem, ens valorem, transformem allò negatiu en positiu, i descobrim el gran potencial que tenim com a Ésser humà per a ajudar-nos a tirar endavant la nostra vida i per aportar el millor de nosaltres a la Societat.

Et convido a fer Ioga, a experimentar per tu mateix/a. Troba aquesta PAU i aquest Gran Espai DINS TEU.

T' ANIMES ?  T' AJUDO ?

Horaris ioga      Normativa ânanda

ânanda Sadhana                                                        

 

Vine a provar una classe gratuïta sense compromís

Prova-ho, experimenta, sent els beneficis del ioga abans d'apuntar-te. Hi ha molts tipus de ioga i volem que quan t'apuntis sigui perquè sents que t'agrada i tens ganes de practicar.

Només cal que truquis o que ens escriguis per avisar que vindràs i que arribis una mica abans de la classe per poder parlar una estona.

 

La primera classe

És important que quan vinguis per primer cop a una classe de ioga:

Arribis 15 minuts abans del començament de la classe per parlar un moment amb el professor/a. Assegura’t de comentar-li qualsevol lesió o problema de salut. I no tinguis por d’expressar dubtes sobre la pràctica del ioga.

Les classes tenen una durada d’una hora i quart. En aquest temps et guiarem a través d’exercicis de presa de consciència, escalfament, asanes (postures de ioga), exercicis de respiració conscient, cant de mantres i, per acabar, meditacions i relaxacions guiades per absorbir tot el que has experimentat.

Durant la sessió de ioga, mima el teu cos i no el forcis a fer coses que no pot fer amb comoditat. No lluitis per fer una postura. Si sents dolor suau, relaxa els músculs. Si et canses, descansa una mica. Si necessites parar, queda't en una postura relaxant-te. No passa res i, de fet, és el més normal. L' autèntica pràctica de ioga és la que sempre mima el cos. Sempre hi ha d'haver un esforç però sense sobrepassar els teus límits.

Després de la classe pots experimentar una sensació molt profunda de benestar i relaxació. És bona. Gaudeix-la.

Tampoc et sorprenguis ni molestis si durant la classe o al final notes una emoció molt forta o una sensació profunda d’expansió o moviment al cos. Això també és bo: durant les classes de ioga sovint s’alliberen tensions i emocions retingudes.